Manfaat vitamin C untuk kecantikan

0
Banyak kaedah moden digunakan kini untuk rawatan kecantikan kulit wajah.-Gambar hiasan.

Banyak kaedah moden digunakan kini untuk rawatan kecantikan kulit wajah.-Gambar hiasan.

BAGAI bulan dan bintang, wanita dan kecantikan tidak dapat dipisahkan. Demi kekal cantik, ada segelintir wanita sanggup melakukan apa sahaja termasuk berhabis duit melakukan rawatan mencantikkan wajah. Ada juga wanita sanggup melakukan rawatan wajah yang mungkin memudaratkan kesihatan.

Rawatan dan penjagaan kulit adalah satu pelaburan jangka panjang, penjagaan dari luar sahaja tidak cukup kerana kulit memerlukan rawatan dari dalam. Ada cara mudah dan murah yang boleh anda lakukan untuk menjaga kecantikan dan kesihatan kulit wajah.

Anda hanya perlu menjalani pola hidup sihat khususnya rajin berolahraga secara teratur, tidur yang cukup dan berkualiti, kurangkan tekanan serta makan makanan seimbang. Berikut ini empat vitamin yang diperlukan kulit dan bermanfaat menjaga kesihatan dan kecantikan kulit wajah.

Anda perlu mendaftar untuk membaca keseluruhan kandungan portal ini. Login menggunakan kotak di sidebar. Tidak mendaftar? Klik di sini untuk mendaftar

 

 

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

About Author

Zureena Aqil

Gadis, 27 tahun, minat mengembara dan gemar makanan cita rasa Indonesia. Agak pendiam, tetapi pandai juga menyakat orang.

Leave A Reply