Thursday, Sep 20, 2018
HomeSelebritiTahniah Lisa Dan Yusry

Tahniah Lisa Dan Yusry

Wah! Tahniah Miss Pink ucapakan kepada pasangan selebriti, Lisa Surihani dan Yusry KRU yang baharu saja dikurniai cahaya mata sulong pada 15 September 2015, di Pantai Medical Center Bangsar.

Advertisements

Menerusi laman Instagram HLive, pasangan bahagia ini buat pertama kalinya berkongsi wajah bayi perempuan mereka seberat 3.4 kilogram itu.

Dilaporkan, ibu dan anak ini berada dalam keadaan sihat dan sentiasa tersenyum lebar. Difahamkan nama anaknya akan diumumkan selepas 7 hari.

Kehadiran bayi comel ini pastinya melengkapkan lagi kebahagiaan Yusry dan Lisa dalam melayari bahtera perkahwinan mereka.

Peminat juga tentunya gembira, bukan. Miss Pink pun sama. Harapnya selepas ini Lisa mahupun Yusry akan berkongsi perkembangan anak mereka di laman sosial untuk tatapan peminat. Tak gitu?

 

Miss Pink: Dengar cerita, ada artis lelaki hot bakal menamatkan zaman bujangnya akhir tahun ini. Siapa agaknya ye? Cuba teka.

comments

FOLLOW US ON:
Suami Ada Wanita Lai
Pesona Menakjubkan D

ayuqhatami@gmail.com

Manis orangnya. Tinggi lampai dan suka bergaya. Warna kegemaran, merah jambu. Dek obses sangat dengan warna itu, kami panggil dia 'Miss Pink'. Suka warna lembut, tetapi berhati-hati bahasanya 'tajam'. Gosip dan perkembangan dunia hiburan di dalam poket dia. So, berhati-hati ye.

Rate This Article:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

Optimized with PageSpeed Ninja