Tahniah Lisa dan Yusry

0

lisaWah! Tahniah Miss Pink ucapakan kepada pasangan selebriti, Lisa Surihani dan Yusry KRU yang baru saja dikurniai cahaya mata sulong pada 15 September 2015, di Pantai Medical Center Bangsar.

Menerusi laman Instagram HLive, pasangan bahagia ini buat pertama kalinya berkongsi wajah bayi perempuan mereka seberat 3.4 kilogram itu.

Dilaporkan, ibu dan anak ini berada dalam keadaan sihat dan sentiasa tersenyum lebar.Difahamkan nama anaknya akan diumumkan selepas 7 hari.

Kehadiran bayi comel ini pastinya melengkapkan lagi kebahagiaan Yusry dan Lisa dalam melayari bahtera perkahwinan mereka. Peminat juga tentunya gembira, bukan. Miss Pink pun sama. Harapnya selepas ini Lisa mahupun Yusry akan berkongsi perkembangan anak mereka di laman sosial untuk tatapan peminat. Tak gitu?

 

Miss Pink: Dengar cerita, ada artis lelaki hot bakal menamatkan zaman bujangnya akhir tahun ini. Siapa agaknya ye? Cuba teka.

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

About Author

Miss Pink

Manis orangnya. Tinggi lampai dan suka bergaya. Warna kegemaran, merah jambu. Dek obses sangat dengan warna itu, kami panggil dia 'Miss Pink'. Suka warna lembut, tetapi berhati-hati bahasanya 'tajam'. Gosip dan perkembangan dunia hiburan di dalam poket dia. So, berhati-hati ye.

Leave A Reply